Projekat književnog kluba KNJAŽEVAC

TIMOČANIN „PREGAZIO“ TIMOK

FUDBALSKI VETERANI IZ KNJAŽEVCA POBEDILI VRŠNJAKE IZ ZAJEČARA REZULTATOM 1:0

Nekadašnji igrači fudbalskih klubova «Timočanin» i «Timok» odigralii su fudbalsku utakmicu na pomoćnom terenu Gradskog stadiona u Knjaževcu. Utakmica koja je imala tri peroda od 30 minuta obilovala je lepim potezima nekadašnjih majstora fudbalske igre a odliovala se dosta jakim tempom s obzirom na godine aktera.

Obe ekipe izašle su na teren u prilično jakom satavu a kod većine je bila prisutna jaka želja za pobedom. Bilo je dosta prilika za gol, više na strani gostiju, što ukazuje na bolju igru fudbalskih veterana «Timočanina» iz Knjaževca.

Strelac pobedonosnog gola bio je Kostić u 30 minutu. Popularni «Miški» bio je ujedno i najbolji igrač ove utakmice. Ovaj meč posmatralo je pedesetak gledalaca, koji su bili zadovoljni prikazanom igrom.

FK «Timočanin» Knjaževac: Bunojić, Smiljković, Rašić, Nakić, Lilić, Mihajlović Ilić, Antonijević, Mladenović, Lukić, Kostić
Igrali su još. Vejseli, Vukić, Tasić i Milojić

FK «Timok» Zaječar: S. Nikolić, Manić, Stanković, Vukšić, Lj. Nikolić, Prvulović, Atanacković, Sokolović, Trailović, Ćirić, Petković

Utakmicu je sudila trojka Davidović – Đorđević – Mačkaški.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *