Projekat književnog kluba KNJAŽEVAC

ALNARI: PRLJAVA IGRA SANDRE BRAUN

Nov naslov izdavačke kuće Alnari je knjiga Prljava igra autorke Sandre Braun.
Pravo remek-delo. Roman koji ne smete propustiti.

– The Providence Journal

Jedan od najboljih romana Sandre Braun.

Kirkus Reviews

Posle pet dugih godina provedenih u zatvoru, Grif Barket konačno je slobodan. Međutim, osramoćeni kvoterbek dalaskih Kaubojsa nikada neće moći da se vrati životu kakav je imao pre nego što je osuđen za nameštanje utakmice. U gradu u kom je fudbal svetinja, Grif je počinio najteži greh i to mu niko neće oprostiti.

Foster Spikman, vlasnik velike avionske kompanije, i njegova žena Lora par su iz snova. Uspešni su i bogati, međutim sudbina im je uskratila ono što najviše žele – dete. Novcem se, možda, ne može kupiti sve, ali može se kupiti osramoćeni fudbaler koji je tek izašao iz zatvora i nema nikakvu perspektivu.

Posao koji su Spikmanovi ponudili Grifu vrlo je delikatan, a on će se uskoro ponovo naći u središtu policijske istrage. Nerazrešeno ubistvo iz prošlosti počinje da ga progoni, dok njegov stari rival, Stenli Rodarte, želi da mu uništi život.

Pokušavajući da sačuva novu poslovnu priliku, Grif od Rodartea takođe mora da zaštiti i ljude koji su mu bliski – pre svega Loru Spikman.

Grifu se smeši najveća isplata u životu, ali da bi došao do novca, moraće da se odrekne jedine šanse za iskupljenje… i ljubav.

Dok sat otkucava, Grifova budućnost – i njegov život – zavise od poslednje savršene igre.

Provokativan, napet triler. U ovoj uzbudljivoj priči o iskušenju napetost neprekidno raste…

-Publishers Weekly

Obožavaoci romana Sandre Braun mogu biti sigurni da će u ovoj knjizi pronaći sve ono što od nje inače mogu da očekuju: priču o prevari, pohlepi, ponosu i zavisti.

– The Stuart News

Izvor: S-media

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *