Projekat književnog kluba KNJAŽEVAC

DŽEJ LO ZAVRŠILA KONCERT OGRNUTA U ZASTAVU SRBIJE

Koncert u Beogradu, pevačica je otvorila svojim velikim hitom „Get right“, a njen uski kombinezon bež boje oduševio je muški deo publike. Džej Lo je prisutne pozdravila i rekla da ih voli, a sa publikom iz prvih redova se i rukovala. U publici se moglo čuti da jedan deo pesama zvuči kao plejbek. Ipak, najveće oduševljenje pevačica je kod publike izazvala na kraju koncerta kada je ogrnula zastavu Srbije.

Nastup Dženifer Lopez počeo je sa pola sata zakašnjenja, ali joj je verna publika oprostila čekanje čim je pevačica izašla na binu. „Kombank Arena“ skroz je bila puna, a publiku su pretežno činili tinejdžeri.

Pevačica je publiku pozdravila rečima “ Srbijo, hajde da napravimo šou, volim vas“ a zatim se rukovala sa devojkama iz prvog reda publike. Latino diva presvlačila se četiri puta tokom koncerta.

Publika je sve vreme pokazivala oduševljenje ali su mnogi tvrdili da je dobar deo koncerta pevačica pevala na plejbek.

Najvatreniji obožavaoci latino pevačice zauzeli bili su su fan pit. Tinejdžerke koje su bile oskudnije odevene nego što je bilo ko očekivao zauzimale su mesto uz ogradu kod bine,a bilo je i roditelja sa decom. Najbolji momenat koncerta dogodio se na samom kraju, kada je Džej Lo uzela zastavu Srbije i ogrnula se njome. Tada je na glas rekla da voli Srbiju i napustila je binu.

Ognjen Amidžić namestio je studio u kojem će uraditi intervju sa Džej Lo posle koncerta, i pokušavaš kao i ostatak novinara da uzme izjavu pred početka nastupa.

Šta se dešavalo pre i posle koncerta:

Čim je stigla u „arenu“ Dženifer Lopez već je održala generalnu probu u kojoj je izvela samo jednu pesmu; „Jenny from the block“. Najverniji fanovi pop dive skupljali su se ispred „Kombank arene“ ali je broj tada bio jako mali. Ona je decom šetala po hodnicima, ponaša se prirodno i komunicira sa obezbeđenjem.

Pevačica je u bekstejdžu tražila bele ruže, najbolji porcelan, izobilje najskuplje vode, da bude sve belo. Sve to i mnogo više je i dobila.

Ulazak u njen bekstejdž nije biio moguć čak ni organizatorima koncerta. Mere bezbednosti ovog spektakla, kao i same bine bile su na najvišem su nivou, a za vizuelni identitet i scenografiju pobrinula se američka kompanija. Sa Džej Lo stigli su i njeni četvorogodišnji blizanci, majka, koja brine o deci, i dečko Kasper.

Popularna latino zvezda pravo sa aerodroma stigla je u Arenu, koju nije ni napuštala tokom kratkotrajnog boravka u našem glavnom gradu. Jedna od najatraktivnijih žena sveta nije spavala u srpskoj prestonici.

Šta je Džej Lo tražila
– Bekstejdž mora da bude sav u belom
– U svakom ćosku bekstejdža i hotelskog apartmana moraju da budu bele ruže, kao njeno omiljeno cveće
– Pored ruža i beli svećnjaci
– Organska hrana mora da bude servirana isključivo u tanjirima od kineskog belog porcelana
– U bekstejdžu mora biti 50 litara mineralne vode „evijan“

Izvor: BlicOnline A.P./V.V./T.B/V.Đ | Foto: R. R/Z.I./B.J.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *