Projekat književnog kluba KNJAŽEVAC

„LABUDOVO JEZERO“ NA LEDU 23. FEBRUARA

Nagrađivana produkcija na ledu “Imperial ice stars“ sa predstavom “Labudovo jezero“ gostovaće u Kombank Areni 23. februara, a dan kasnije, 24. februara u novosadskom Spensu

Ovo će biti prva zajednička saradnja Kombank Arene i Spensa na osnovu ugovora o saradnji koji je potpisan pred kraj prošle godine u cilju priređivanja najboljih svetskih događaja i za građane Novog Sada i Vojvodine.

“Imperial Ice Stras“ je jedinstvena produkcija koja je svoju reputaciju izgradila proširivanjem granica u žanru plesa na ledu svojim klizačkim veštinama, kreativnim i moćnim pripovedanjem, raskošnim scenografijama i kostimima kao i specijalnim efektima koji uključuju letenje, razne vizuelne projekcije, sneg, vatru i kišu. Svetski, evropski i nacionalni šampioni u klizanju koji zajedno imaju više od 250 medalja sa takmičenja, podigli su ples na ledu na novi nivo sa svojim smelim okretima i koreografijama od kojih su neke tako složene da još nisu dobile naziv. “Imperial Ice Stars“ produkcija osnovana je 2004. godine i do sada je njihovo izvođenje videlo preko 4 miliona ljudi širom sveta. Posle svakog nastupa, kritičari su ih nagrađivali sa pet zvezda dok ih je publika ispraćala sa ovacijama u najprestižnijim dvoranama na svetu kao što su Royal Albert Hall u Londonu, Esplanade Theatre u Singapuru, Place des Arts u Montrealu i mnoge druge.

Predstava na ledu „Labudovo jezero“ premijerno je postavljena 2006. godine. Prva turneja obuhvatala je 15 zemalja na svih pet kontinenata i videlo ju je 1,5 miliona ljudi. Ovo je prva predstava na ledu koja je osvojila pozorišnu nagradu – The Manchester Evening News „Best Special Entertaiment“.

Izvor: Dnevni akter

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *