Projekat književnog kluba KNJAŽEVAC

DEJVID BOUVI ODBIO SARADNJU SA „COLDPLAY“

Tokom svoje duge pauze sa muzičke scene, Dejvid Bouvi je povremeno gostovao na tuđim numerama kao što je pesma „Reflektor“ kanadske grupe Arcade Fire. Međutim, kada ga je Kris Martin zamolio da otpeva jednu od pesama benda Coldplay, Bouvi je ljubazno odbio, navodeći kao razlog da ponuđena numera nije dovoljno dobra.

Martin je otkrio anegdotu na dodeli BBC muzičkih nagrada, koja je održana prošlog četvrtka u Londonu. „Poslao sam mu pesmu i zamolio da nasnimi glas. On me je nazvao i rekao „da mi nije jedna od boljih'“, ispričao je Martin.

Frontmen grupe Coldplay je objasnio da Bouvi ima izuzetno visoke standarde. „Ja to poštujem. To podstiče i sve druge da teže visokim standardima“, zaključio je on.

Iako odbijen, Kris Martin je pokazao da nije zlopamtilo – bio je pun hvale za Bouvijev poslednji studijski album „The Next Day“. „Kada je objavljena ‘Where Are We Now?’ bio sam oduševljen, ali i pomalo iznerviran. Brate, nije pošteno! On ima već toliko neverovatnih pesama!“, zaključio je Martin.

Izvor: 021.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *