Projekat književnog kluba KNJAŽEVAC

FAITH NO MORE I DJ SHADOW NA EXITU

U trećem talasu potvrda za nastup na EXIT festivalu 2010 najzvučnija imena su „Faith No More“ i DJ Shadow, objavljeno je u sredu kasno uveče na zvaničnom twitteru Exita.

11. jula, poslednjeg dana EXITA 2010, nastupiće „Faith No More“, a od ostalih headlinera Petrovaradinsku tvrđavu posetiće i DJ Shadow, Bad Brains, Rui Da Silva, The Gaslamp Killer…

Jedna od najpopularnijih grupa u Srbiji poslednjih dvadesetak godina, „Faith No More“, posle pauze koja je trajala više od jedne decenije, početkom leta 2009. godine okupila se ponovo, a „The Second Coming Tour“ i dalje je u punom zamahu.

Za „Main Stage After 2“ potvrđeni su: DJ Shadow, Plastician, South Rakkas Crew feat Serocee&Lady Chann, Breakage, London Elektricity, ms Dynamite

Za „Explosive Stage“ potvrđeni su Cathedral i Murder.

Poznata su i prva imena muzičara koji će nastupiti na „Suba Stageu“: Jonty Skruff & Fidelity Kastrow, PAPERCUTZ, Rui Da Silva, The Gaslamp Killer, Too Young To Love…

Prethodnih nedelja objavljeno je da će od 8. do 11. jula nastupiti The Chemical Brothers, Mika, Missy Elliott, Placebo, LCD Soundsystem, Royksopp, Suicidal Tendecies… Na Festivalu će ukupno nastupiti oko 600 bendova i solista na dvadeset bina tokom četiri dana.

Ulaznice za „Egzit“ po ceni od 6.490 dinara se mogu kupiti u filijalama „Erste banke“ u Beogradu, Novom Sadu, Subotici, Nišu, Kragujevcu, Zrenjaninu i Pančevu i u „Gigstix“ prodavnicama u Beogradu i Novom Sadu.

Posetioci kupovinom karata dobijaju vaučere koji će se od 5. jula na ulazu na festival menjati za narukvice. Preko sajta www.gigstix.com moguće je kupiti ulaznice na tri ili četiri mesečne rate po ceni od 7.990 dinara, a srednjoškolci karte mogu kupiti po promotivnoj ceni od 4.990 dinara u „Gigstix“ prodavnicama.

Izvor: B 92

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *