Projekat književnog kluba KNJAŽEVAC

NOĆ KNJIGE 13. DECEMBRA

Foto: Laguna

Regionalna manifestacija svim ljubiteljima knjige donosi popuste do 40 odsto!

Noć knjige u petak, 13. decembra, od 17 do 24 sata je prilika koja se ne propušta, jer samo u okviru ove manifestacije knjige različitih žanrova možete kupiti po neverovatno niskim cenama.
Manifestacija će obuhvatiti knjižare u Beogradu, Novom Sadu, Subotici, Nišu, Kragujevcu, Kruševcu, Čačku, Kraljevu, Valjevu, Pančevu, Požarevcu…

Popusti na Lagunina izdanja za jednu knjigu biće 25 odsto, za dve knjige 30 odsto, za tri knjige 35 odsto, a za četiri i više knjiga 40 odsto. Popust na naslove ostalih izdavača biće 20 odsto. U knjižari Delfi SKC važiće popust od 20 odsto za knjige na engleskom i francuskom jeziku. U zavisnosti od broja kupljenih knjiga posetioci će imati mogućnost da uz knjige dobiju i punu kesu poklona koje su obezbedili prijatelji manifestacije.

U toku Noći knjige članski popusti Laguninog kluba čitalaca i količinski popusti neće se sabirati sa akcijskim, odnosno sa popustima koji će važiti samo za Noć knjige.

Manifestacija Noć knjige popularizuje knjigu i čitanje i veoma je posećena. Pored ponude više od 50.000 naslova i ove godine posetiocima će biti ponuđeni fantastični popusti, raznovrsni performansi, pokloni, promocije, nezaboravna druženja sa najpoznatijim domaćim autorima.

Regionalna manifestacija Noć knjige održaće se pod generalnim sponzorstvom Eurobank Srbija. Organizatori ovog svojevrsnog festivala knjige su izdavačka kuća Laguna i knjižarski lanac Delfi. Izdavačka kuća Laguna sa produkcijom od preko dve stotine pedeset objavljenih naslova godišnje s pravom se naziva jednom od najvećih izdavačkih kuća ne samo u zemlji već i u čitavom regionu.

U okviru knjižarskog lanca Delfi posluje dvadeset sedam knjižara, kao i najveća internet knjižara u regionu www.delfi.rs.

Povodom 4. rođendana Knjižare Delfi SKC, Laguna poklanja i izložbu karikatura i ilustracija Dušana Petričića iz knjiga „Dijagnoza“ i „Vidovite priče“ (Ljubivoje Ršumović i Dušan Petričić). Izložba se otvara u petak, 13. decembra 2013, u 17 časova, a posetioci će moći da je vide do 25. decembra 2013. godine.

Izvor: MONDO

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *