Projekat književnog kluba KNJAŽEVAC

LEGENDARNI PITER GEBRIJEL 5. OKTOBRA U ARENI

Legendarni Piter Gebrijel 5. oktobra u Areni

Svetska pop legenda Piter Gebrijel nastupiće, prvi put u Srbiji, 5. oktobra u Kombank Areni, a organizator koncerta je svetska produkcija „Live Nation“, najavila je danas Arena.

Gebrijel, nekadašnji član grupe „Genesis“ i autor hita „Sledgehammer“ nedavno je objavio reizdanje svog albuma „So“ iz 1986. godine, hvaljenog i od publike i od kritike.

Njegova „Back To Front“ turneja startovala je u Americi početkom 2012. godine i dobila fantastične ocene. Engleski muzičar, pevač i tekstopisac nastavlja turneju po Evropi.

On će u Kombank Areni nastupiti sa originalnom postavkom svog „So“ benda, daće presek najboljih delova karijere i izvesti sve pesme sa albuma „So“.

Taj album je jedan od onih koji su obeležili muzičku eru, osvojio je niz međunarodnih priznanja, u SAD-u je prodat u pet miliona primeraka i doneo „Sledgehammer“ koji je i dan-danas najizvođeniji video u istoriji emitovanja MTV programa.

To je bio peti album u Gebrijelovoj karijeri, a sa njega su hitovi postale i pesme „In Your Eyes“, „Don“t Give Up“ i druge.

Gebrijel je ponovno okupio staru postavku benda, tako da uz njega na turneji nastupaju čarobnjak na basu Toni Levin, gitarista Dejvid Rodes, klavijaturista Dejvid Sancious i bubnjar Manu Katće.

Ulaznice za koncert u Kombank Areni biće u prodaji od sutra, po cenama od 3.500 do 5.500 dinara.

Izvor: Press Online

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *