Projekat književnog kluba KNJAŽEVAC

KLINT ISTVUD SNIMA MJUZIKL

Klint Istvud snima mjuzikl

Po Holivudu se šuška da je slavni glumac i reditelj bacio oko na još jedan mjuzikl, ‘Jersey boys’. Ako su glasine istinite, Istvudu će ovo biti drugi mjuzikl za redom.

Izvori poznati časopisu The Hollywood reporter javljaju da reditelj Klint Istvud (Clint Eastwood) planira da odloži rad na svom rimejku ‘Zvezda je rođena’ i da se fokusira na rimejk filma iz 1960.godine snimljenom prema veoma uspešnom mjuziklu.

Naime, problemi oko izbora glumaca za mjuzikl ‘Zvezda je rođena’, još uvek nisu rešeni pa Istvud ne želi da gubi vreme, već svoju pažnju usmerava na nove projekte. Radi se o adaptaciji mjuzikla sa Brodveja, ‘Momci iz Džerzija’ (Jersey boys) koji je 2005.godine osvojio 4 Toni (Tony) nagrade, uključujući i onu za najbolji mjuzikl. Radnja prati uspeh Frenkija Valija i njegovog benda Four seasons kao i raspad grupe na kraju.

Izgleda da je u Holivudu krenula prava pomama za mjuziklima. Prošle godine su, između ostalih, snimljeni i ‘Jadnici’ (Les Miserables) i ‘Pitch Perfect’, a najavljuju se i nastavci.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *