Projekat književnog kluba KNJAŽEVAC

PREDSTAVLJANJE SAJTA WWW.KUL-TIM.NET BORANIMA ZAJEČARCIMA I BOLJEVČANIMA PREKO TV SEZAM


PREDRAG IVKOVIĆ, NEBOJŠA ĐORĐEVIĆ I OBREN RISTIĆ U JUTROŠNJOJ EMISIJI BORSKE TV SEZAM

Mentori sve popularnijeg sajta www.kul-tim.net Nebojša Đorđević i Obren Ristić predstavili su ovaj medij u jutarnjem programu borske TV Sezam. S obzirom na to da je gledanost ove televizije i u opštinama Zaječar i Boljlevac, veliki broj ljudi se upoznao sa promocijom ovog projekta u informisanju, kulturi i književnosti koji se odnosi na teritorije bivših jugoslovenskih republika.

„Počeli smo dobro, rubrike sajta se pune iz časa u čas, najviše ih ima u kategoriji vesti. Uskoro ćemo detaljnije predstaviti i naša izdanja. Na sajtu će biti dostupne i poetske i prozne knjige poznatijih autora u elektronskojformi, kao i zvukovni i video zapisi. Pritom se nećemo odreći i klasične novinarske vesti, kao i markentinškog predstavljanja značajnijih firmi sa ex YU teritorije. Biće tu i časopis Bdenje.

U vreme Olimpijade u Pekingu uvešćemo i kategoriju sport, gde ćemo pratiti važnija olimpijska dostignuća u njegovim različitim disciplinama“ – rekao je u jutrošnjoj emisiji TV Sezam iz Bora, novinara Predraga Ivkovića, Nebojša Đorđević, vođa projekta www.kul-tim.net.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *