Projekat književnog kluba KNJAŽEVAC

PRVA BIBLIOTEKA ZA UGROŽENE GRUPE STANOVNIŠTVA

Informativni poslovni, edukativni i kulturni centar (IPEK Centar) pokrenuo je humanitarnu akciju osnivanja prve biblioteke za ugrožene grupe stanovništva

U saradnji sa brojnim srpskim izdavačima IPEK Centar i NET knjižara pokrenuli su akciju za osnivanje biblioteke i edukativnog centra za polupismene osobe i deo populacije koja nema dovoljno sredstava da nastavi školovanje i usavršavanje. Izdavači Arhipelag, Agora, Albatros, CET, Draslar partner, Dobra knjiga, Dereta, Evro Giunti, Ind Media, Kreativni centar, Laguna, LOM, Propolis, Portalibris, Pčelica, Paideia, Sezambook, SOHOGRAPH, Čigoja uključili su se u akciju prikupljanja knjiga za prvu biblioteku za ugrožene grupe stanovnika. Akcija prikupljanja knjiga trajaće do 10.aprila kada će biti objavljeni rezultati i svečano otvorena prva biblioteka i edukativni centar za polupismene osobe i ugroženo stanovništvo.

Organizatori humanitarne akcije pozvali su sve ljude dobre volje da budu humani i doniraju knjige, svakog radnog dana od 10 do 19 sati u knjižari Portalibrisa, Skadarska 45.

Izvor: Dbevni akter

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *