Projekat književnog kluba KNJAŽEVAC

POWERLIFTING KLUB „KNJAŽEVAC“ USPEŠAN I U SLOVENIJI, MARIJA VUKIĆ PONOVO POSTAVILA DRŽAVNI REKORD

Na RAW takmićenju u bench pressu, održanom u Kranju, Marija Vukić clan, Powerlifting kluba „Knjazevac“ u juniorskoj konkurenciji u kategorijido 48 kg osvojila je prvo mesto podigavši 45 kg iz benča ,a u kategoriji seniorki, Marija je relativnoj bila druga iza Slovenke postavivsi svoj lični i državni rekord Srbije. Na takmicenju je ucestvovalo oko 40 tak takmičara iz Srbije, Slovenije i Ukrajine.

Glavni sudija na takmicenju bio je Gregor Janković rekorder Slovenije u bench pressu i Dalibor Ilijić visetruki rekorder i prvak Srbije u Powerliftingu i bench pressu i nosilac medjunarodnog rekorda u bench pressu postavljenog na Dunavskom kupu odrzanom prosle godine u Slovackoj.

Dalibor Ilijić je na kraju takmicenja nastupao revijalno i za publiku podigao iz benca 210 kg najavivsi pocetnu tezinu koja ga ocekuje na narednom Evropskom prvenstvu u Slovačkoj koje ce se odrzati od 12-14 avgusta u Bratislavi.

Pored Dalibora na takmicenju su sudili Ivica Arandjelović predsedniki Powerlifting kluba Knjazevac i Srdjan Trifunovic, drzavni sudija iz proslavljeni rekorder iz powerliftin kluba Knjazevac. Glavni organizator ovog medjunarodnog kupa u RAW BENCH PRESU je Gregor Janković predsednik Športnog društva Atila iz Kranja, kome idu sve pohvale za izuzetno organizovano takmicenje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *