Projekat književnog kluba KNJAŽEVAC

BALKANSKI REKORD DALIBORA ILIJIĆA U BENCH PRESS – u

Sportno drustvo Atila iz Kranja, bilo je domaćin takmičenja u bench press-u u izmedju reprezentacija Srbije i Slovenije, koje je održano u elitnom klubu „Milion.“ Pobedila je reprezentacija Srbije za koju su nastupali takmičari, članovi Powerlifting kluba „Knjaževac“. Ovom prilikom postignuti su vredni rezultati: Dalibor Ilijić državni rekorder i prvak Srbije u powerliftingu podigao je 230 kg. iz benča u kat. do 83 kg., što je njegov novi lični, državni i balkanski rekord, Srđan Trifunović, višestruki prvak i rekorder Srbije u powerliftingu u kat. do 60 kg. podigao je 100 kg. iz benča i Siniša Jović, veteran i državni rekorder Srbije, podigao je 215 kg. iz benča u kat. preko 120 kg.

Za ekipu Slovenije nastupali su Gregor Janković, svetski prvak i rekorder Slovenije u powerliftingu, Nino Pevec prvak Slovenije u powerliftingu i Iztok Mavsar, prvak Slovenije i vicešampion sveta u kategoriji veterana.

Relativno najjači takmicar na takmicenju bio je Dalibor Ilijić iz Powerlifting kluba „Knjaževac“ sa podignutih 230 kg. iz bench press-a, dok je apsolutno najveci teret na takmicenju 255 kg. iz bench-a podigao Gregor Janković, kat. preko 120 kg.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *