Projekat književnog kluba KNJAŽEVAC

NOVI FILM O SUPERMENU

Novi trejler strip hita „Čovek od čelika (Man Of Steel)“, deo franšize o čuvenom superheroju Supermanu, prikazuje neprijatelje sa kojima će se Superman suočiti, njegovu rodnu planetu Krypton i mnogo više.

Film je režirao Zak Šnajder, reditelj filmskih hitova „300“ i „Watchmen“, a producent je Kristofer Nolan. Supermana glumi Henri Kavil, a u ostalim ulogama nalaze se Kevin Kostner, Rasel Krouv, Ejmi Adams, Majkl Šenon.

„To je ozbiljnija verzija Supermana. Mitologiji smo prišli ozbiljno, a i kao lika smo ga shvatili ozbiljno. Verujem da će se film svideti svima. Mislim da ćete videti Supermana kakvog do sada niste videli. Prišli smo mu kao da nijedan film o njemu nije snimljen. On je kralj. Iskreno, zato sam i hteo da ga napravim. Zainteresovan sam za Supermana, jer je on otac svih superheroja i njihov neverovatni ambasador. Šta je to u njemu da je pop kultura prigrlila njegovu mitologiju? Ono što smo napravili u filmu ne samo da ispituje to, već je i neverovatna avanturistička priča. Bila je čast raditi to. Kao fan stripova, mogu reći da je Superman kao kamen iz Rozete za sve superheroje. Hteo sam biti siguran da ga film tretira sa poštovanjem“, izjavio je reditelj Šnajder.

Izvor: Press Online

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *