Projekat književnog kluba KNJAŽEVAC

NIŠKI JASTREBOVI PALI U KNJAŽEVCU

VETERANI KNJAŽEVAČKOG FK „TIMOČANINA“ POBEDILI VRŠNJAKE IZ NIŠKOG „JASTREBCA“ REZULTATOM 6:5 (2:3)

Odlična ekipa knjaževačkih fudbalera, selekcije veterana „FK Timočanin“ iz Knjaževca, koja već duže vreme redovno pobeđuje protivnike na domaćem terenu i ovog puta je zabeležila uspeh. Žrtva je bila, ekipa „Jastrebca“ iz Niša, sastavljena od fudbalskih znalaca predvođenih, legendom srpskog (tada jugoslovenskog – FK „Radnički“ – Niš) fudbala Miodragom „Redžom“ Stojiljkovićem. U dopadljivoj i dinamičnoj igri, punoj obrta, prevagnula je bolja fizička sprema domaćih fudbalera. Oni su vodili sa 1:0 i 2:1, da bi Nišlije izjednačile i povele sa 3:2, što je bio rezultat prvog poluvremena.

U nastavku igre domaćini su dali još tri gola, vodili sa 5:3, da bi „jastrebovi“ ponovo „uzleteli“ do 5:5. Osam minuta pre kraja meča Timočanin je postigao još jedan gol do konačnih 6:5. Sudija utakmice bio je Nebojša Đorđević (pisac ovih redova), dok je asistirao, Stanoje Mačkaški.

Strelci: Stojković u 15, 52. i 84. minutu i Antonijević u 30, 55. i 64. minutu za domaći tim i Kostadinović u 23, Kostić u 35. Listeš u 38. Jovanović u 68. i Stojiljković u 74. minutu za goste.

SLOBODAN LILIĆ, VETERAN FK“TIMOČANIN“ I REPREZENTATIVAC SRBIJE U TOJ KATEGORIJI

TIMOČANIN (Knjaževac) Bunojić, Koravović, Rašić, Nakić, Jovanović, Zlatković, Antonijevič, Stojković, Manojlović, Lukić, Mladenović. Igrali su još: Vejseli, Mihajlović, Stanković, Lilić i Vukić

MIODRAG STOJILJKOVIĆ – REDŽA, PROSLAVLJENI FUDBALER RADNIČKOG IZ NIŠA IZ NAJBOLJIH DANA OVOG KLUBA

JASTREBAC (Niš) Veličković, Đorđević, Zlatković, Kostadinović, Miletić, Marković, Stojiljković, Listeš, Jovanović, Kostić, Kostadinović. Igrao je još Stoštović.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *