Projekat književnog kluba KNJAŽEVAC

MESEC SPORTA I VELIKIH MANIFESTACIJA – X „AVGUST U AVGUSTU“

Kao start jubilarnog 10-og basket turnira „Avgust u avgustu“, održani su sportski dogadjaji koji su okupili brojnu publiku, kao i prethodnih godina, turnir u odbojci, tenisu i mali fudbal za kadete, čije je finale 13. avgusta. Sokobanjsko basket ludilo, održava se 14., 15. i 16. avgusta na igralištu kod gimnazije. Organizacioni odbor manifestacije kao organizator i Organizacija za turizam, kulturu i sport, Sokobanja, kao suorganizator, realizovali sve predaktivnosti, koje su odnose na promociju, obezbeđivanje nagrada, pehara, organizacije revijalnog dela.

Svake večeri je DJ party, žurka do kasno u noć. Posebna atrakcija finalne večeri, 16. avgusta, biće meč između ekipa Amerikanaca i Rusa, koji je od 19 sati.

Za osvojeno I mesto sledi novčana nagrada od 50.000, dinara, drugo 20.000 i treće 10.000 dinara.
Prijave za turnir su u toku, a mogu se izvršiti u turističko informativnom centru OTKS, Sokobanja, UR „Garfild“, kafeima „Spa“, „Irish pub“, „Club 17“ i „Caffe galeriji 86-98“. Sve informacije mogu se dobiti u Turističko – informativnom centru OTKS, Sokobanja, – tel.018 833 988 ili e-mailom:otks_sokobanja@beotel.rs

A.M.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *