Projekat književnog kluba KNJAŽEVAC

POČINJE 11. EXIT FESTIVAL

Od 8. do 11. jula na 20 festivalskih bina na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, nastupiće više od 600 izvođača, među kojima su Faith No More, Mika, Chemical Brothers i Placebo.

Na Glavnoj festivalskoj bini (Main Stage) publika će moći da čuje i LCD Soundsystem, DJ Shadowa, Missy Elliot, MC Dynamitea, kao i Pendulum i Royksopp.

Publici će se predstaviti i mnogobrojna imena iz Srbije i iz regiona, a neka od njih su Ringišpil iz Novog Sada, Repetitor iz Beograda, kao i Lollobrigida iz Hrvatske i Elvis Jackson iz Slovenije.

Popularna „Fusion“ bina ove godine, između ostalih, ugostiće grupe Miike Snow i Kultur Shock, a pored njih nastupiće i Kanda, Kodža i Nebojša, Generacija bez budućnosti, Kud Idijoti i TBF.

Ljubitelji elektronskog zvuka i ove godine će imati svoju oazu u vidu „Dance arene“, na kojoj će u subotu, 10. jula, nastupiti jedan od najpopularnijih di-džejeva današnjice David Guetta.

U „Dance areni“ očekuju se i nastupi Crystal Catsles, Dirty South iz Australije, Josha Winka iz Amerike, kao i mnogih drugih poznatih imena iz sveta klupske muzike.

Izvor: B 92 Foto: Bojan Hohnjec

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *