Projekat književnog kluba KNJAŽEVAC

USPEH DEVOJAKA I JUNIORA POWERLIFTINFTING KLUBA „KNJAŽEVAC“

Na državnom kupu – Memorijal Jovice Pauljičića u bodibildingu, bodiklasiku, fitnesu i bodifitnesu održanom u Boru 04.10.2009 godne, ekipa Powerlifting kluba „Knjaževac“ postigla je nove uspehe, iako nije nastupila prva garniture takmičara, iz koje je jedino Marija Vukić (20)*na slici desno* i koja je u kategoriji bodifitnes osvojila srebrnu medalju – 2. mesto.

U kategoriji juniora u bodibildingu, Božović Nemanja (90 god.)*treći s leva* osvojio je bronzanu medalju – 3. mesto, dok je Marijanović Milan (89 god.)*prvi s leva* bio četvrti.

Tim povodom, trener najuspešnijeg kluba u ovom sportu, evropski rekorder u powerliftingu u kategoriji do 82,5 kg, Dalibor Ilijić, kaže:

„Ovo je mlada ekipa, koja uz, već proverene takmičare odrasta i izrasta u šampione, marljivo radeći i trenirajući. Činimo sve da održimo rejting prvog u Srbiji, koji Powerlifting klub „Knjaževac“, trenutno zauzima. Uskoro će ljubitelji powerliftinga iz Knjaževca biti u prilici da posmatraju sve zvezde ovog sporta na državnom takmičenju, koje će organizovati naš klub“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *