Projekat književnog kluba KNJAŽEVAC

U PRODAJI KARTE ZA ALIŠU KIZ U ARENI

Prodaja ulaznica za koncert američke r’n’b zvezde Ališe Kiz, koji je zakazan za 11. oktobar ove godine u Beogradskoj areni, počeće 4. avgusta, po ceni od 2.600 do 4.500 dinara.

Ulaznice će, u zavisnosti od mesta, biti prodavane i po ceni od 2.900, 3.000, 3.200, 3.700 i 4.500 dinara. Mesto u loži koštaće 8.000 dinara, saopštila je Arena, koja je i organizator prvog gostovanja Ališe Kiz u Beogradu, u koji dolazi posle Zagreba.

Osim po trećem studijskom albumom „As I Am“, Ališa Kiz aktuelna je i po duetu sa frontmenom grupe White Stripes Džekom Vajtom, koji su snimili za naslovnu numeru (Another Way To Die) filma „Zrno utehe“, novog nastavka avantura Džejmsa Bonda. To je ujedno i prvi duet za film o Bondu, a objaviće ga producentska kuca „J Records“ 28. oktobra – nedelju dana uoči početka prikazivanja „Zrna utehe“ u bioskopima 6. novembra.

Ulaznice za koncert Ališe Kiz mogu se nabaviti na blagajni Beogradske arene, u Bilet servisu, Tuckwoodu, prodavnicama IPS i Mamutu, preko Eventima i sajtova www.arenabeograd.com i www.tickets.co.yu. SEECULT.org

Izvor: „Danas“

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *