Projekat književnog kluba KNJAŽEVAC

NOVI HEROJI „RATOVA ZVEZDA“

Han Solo, princeza Leja, Luk Skajvoker i Čubaka biće protagonisti i nove, sedme epizode „Ratova zvezda“.
Novi heroji „Ratova zvezda“

Njih će kao i u prvoj trilogiji popularne sage igrati stari znanci, na čelu sa Harisonom Fordom.

Među pridošlicama ima novih lica, kao što su Džon Bojega i Dejzi Ridli, dve zvezde u usponu, Adama Drajver i Oskar Ajzak (Inside Llewyn Davis), jedan iskusni glumac, Endi Serkis (Gospodar prstenova) i jedna legenda Sedme umetnosti, Maks fon Sidou.

„Oni će se pridružti junacima originalne sage – Harisonu Fordu (Han Solo), Keri Fišer (princeza Leja), Marku Hamilu (Luk Skajvoker), Entoniju Danijelsu (C-3PO), Piteru Mejhjuu (Čubaka) i Keniju Bejkeru (R2-D2)“, najavljeno je danas na zvanicnom sajtu studija Dizni.

Sedma epizoda „Ratova zvezda“, koja će biti hronološki nastavak „Povratka Džedaja“ iz 1983, učiće u američke bisokope 18. decembra 2015. Biće to prvi deo nove trilogije.

Povratak veterana slavne naučnofantastične epopeje mesecima je inspirisao najrazličitije špekulacije u Holivudu, posebno oko pitanje da li će Harison Ford reprizirati staru rolu.

Snimanje filma, za koji je scenario napisao veteran Lorens Kazdan (Imperija uzvraća udarac i Povratak Džedaja), a koji će režirati Džej Džej Abrams (Nemoguća misija, Zvezdane staze), počeće u maju u studiju Pajnvud, u Londonu.

Izvor:Press Online/Tanjug

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *