Projekat književnog kluba KNJAŽEVAC

STIŽE „VOJSKA PALIH ANĐELA“ I „BORBA TITANA“

HOLIVUDSKI FILMOVI PREMIJERNO U APRILU U SRPSKIM BIOSKOPIMA

BEOGRAD – Distributerska kuća „Tak“ najavila je da će u aprilu u srpskim bioskopima premijerno prikazati holivudske filmove, apokaliptičnu „Vojsku palih anđela“, akcionu fantaziju „Borbu Titana“, komediju „Lov na bivšu ženu“ i dramu „Ne zaboravi me“.

U domaće bioskope 1. aprila stiže apokaliptični triler „Vojska palih anđela“ (Legion), režisera Skota Stjuarta (Scott Stewart), u kome igraju Pol Betani (Paul Bettany), Denis Kvejd (Dennis Quaid) i drugi.

„Jedan restoran u nedođiji postaje polje na kome se vodi bitka za opstanak ljudske rase. Kada Bog izgubi veru u čovečanstvo, šalje legiju anđela da dovedu do apokalipse. Jedina nada koju ljudi imaju je grupa potpunih stranaca u restoranu i Arhanđel Mihajlo“, navodi „Tak“.

Američki fantazijski film „Borba titana“ (Clash of the Titans), rimejk istoimenog ostvarenja iz 1981. godine, doći će u srpske bioskope 8. aprila i to u običnoj i 3D verziji.

Originalna „Borba titana“, koju je režirao Dezmond Dejvis (Desmond Davies), sa Lorensom Olivijeom (Laurence Olivier), Harijem Hemlinom (Harry Hamlin) i Ursulom Andres (Andreš), zasnivala se na mitu o starogrčkom heroju Perseju, koji se, tragajući za princezom Andromedom, sukobi sa Krakenom i meduzom Gorgonom.

Svetska premijera rimejka, koji je režirao Luis Leterije (Louis Leterrier) najavljena je za 26. mart 2010. godine, a uloge u njemu tumače Sem Vortington (Sam Worthington), Džema Arterton (Gemma), Lajam Nison (Liam Neeson) i Ralf Fajns (Ralph Fiennes).

Komedija „Lov na bivšu ženu“ (Bounty Hunter) stiže u bioskope 22. aprila, a u filmu režisera Endi Tenanta (Andy Tennant) DŽerard Batler (Gerard Butler) je lovac na ucenjene glave sa zadatkom da privede zakonu svoju bivšu ženu (DŽenifer Aniston – Jeniffer Aniston) koja je pobegla nakon plaćene zatvorske kaucije.

Tinejdžerska zvezda Robert Patinson (Pattinson), poznat po „vampirskom“ filmskom serijalu „Sumrak“ (Twilight), igra u romantičnoj drami „Ne zaboravi me“ (Remember Me) režisera Alena Kaltera (Allen Coulter), koja stiže 29. aprila.

Izvor:Blic Online

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *