Projekat književnog kluba KNJAŽEVAC

JOŠ 5.000 KARATA ZA DEPECHE MODE

Kapacitet koncerta britanske grupe Depeche Mode 20. maja na beogradskom Ušću proširen je, nakon rasprodatih 30.000 ulaznica, pa je u prodaju pušteno još 5.000. Ulaznice za Tuborg Green Fest, na kojem su Depeche Mode glavne zvezde, mogu se kupiti u filijalama Erste banke i Gigstix prodavnicama za VIP tribinu i parter, dok je fan pit rasprodat. Ulaznice za parter koštaju 2.990, a za VIP tribinu 7.500 dinara.

Organizatori očekuju da će, s obzirom na sve veći rast prodaje, i novi kontingent ulaznica biti ubrzo rasprodat. Najveći broj prodajnih mesta nalazi se u filijalama Erste banke na šest lokacija u Beogradu, dva u Novom Sadu, i po jednoj u Nišu, Kragujevcu, Subotici i Zrenjaninu. Dve Gigstix prodavnice se nalaze u beogradskoj koncept radnji Supermarket i novosadskom tržnom centru Pariski magazin. Ulaznice se i dalje mogu kupiti i posredstvom sajta Gigstix.com.

Na Tuborg Green Festu na Ušću nastupiće, pored Depeche Mode, i liverpulski bend Ladytron i elektro pankeri Motor. Festival organizuju The State of Exit, Carlsberg Srbija i Live Nation.

Izvor: Danas SEEcult.org

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *