Projekat književnog kluba KNJAŽEVAC

VAN GOGH „LAVIRINT“

Novi album benda Van Gogh, „Lavirint“, predstavljen je juče u Studiju 5 PGP RTS, gde je i snimljen. Bend je na novom albumu uspeo da zadrži sve svoje najbolje osobine, pre svega energiju, ali i da, na instrumentima, stvori novi rok zvuk.

Prema rečima članova benda, Van Gogh i dalje ume da „trese grad“, ali to čini muzikom koja ima više slojeva nego na prethodnim albumima. Bend nudi novi perfektan zvuk, koji nimalo nije komercijalan. Ipak, očigledno je da sve nove pesme sa lakoćom mogu postati hit. Takozvana šetnja kroz „Lavirint“ traje 40 minuta, ali mnogi će poželeti kroz njega da prođu ponovo ili da ostanu u njemu zauvek. „Muzika na novom albumu opuštenija je od one na svim prethodnim, iza kojih stojimo čvrsto i sa puno ljubavi. Iako je album snimljen u Beogradu, miks i obradu uradili smo u Los Anđelesu, zbog odličnih uslova u izuzetnom studiju.

Turneju ćemo započeti 6. maja koncertom u Kragujevcu“, istakao je Dejan Ilić, član benda Van Gogh. Novi album sadrži 11 pesama i može se kupiti do 1. juna, u specijalnom paketu MTS po ceni od 200 dinara uz prepaid karticu. Posle toga, album će biti u redovnoj prodaji.

Izvor: Danas S. Bujišić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *