Projekat književnog kluba KNJAŽEVAC

HA HA HA – ZBOGOM BRUS LI NA BEOVIZIJI

Novosađani Zbogom Brus Li, koji će učestvovati na ovogodišnjoj Beoviziji – izboru za predstavnika Srbije na Evroviziji u Moskvi – poručuju da se već osećaju kao moralni pobednici.

„Prisustvo alternativnijeg i progresivnijeg zvuka do sada je manjkalo na takmičenjima sličnog tipa, pa je bend Zbogom Brus Li hrabro preuzeo ulogu lučonoše čitavog tog muzičko-filozofskog stila“, navodi se u saopštenju grupe i agencije Talent Box.

Sa ponosom naglašavamo da smo mi, za razliku od većine učesnika na Beoviziji, sami autori teksta, muzike i aranžmana za kompoziciju koju izvodimo“, ističe grupa, i naglašava kako želi da se ogradi ogradi od „bilo kakvih skandala i prepucavanja drugih izvođača i autora koji svakodnevno pune medijski prostor Srbije“.

Muziku za pesmu Ha Ha Ha s kojom će ZBL pokušati da se domogne Moskve potpisuju Branislav Smuk i Kosta Sivački, tekst Slavko Matić, a aranžman Branislav Smuk i producent Dušan Ševarlić.

Pesma, za koju će uskoro biti snimljen spot, u saopštenju je opisana kao prijemčiva svim ljudima dobre volje od 1 do 131 godine; ističe se želja da svako iz nje izvuče svoju ličnu poruku.

Jedna univerzalna poruka se, ipak, ne može zaobići a to je: Dobra Zabava!“, napominju Zbogom Brus Li i Talent Box.

Izvor: Popboks

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *