Projekat književnog kluba KNJAŽEVAC

OTKAZAN KONCERT ALISA KUPERA U BEOGRADU

Koncert američkog hard rokera Alisa Kupera 4. decembra u Beogradskoj areni neće biti održan, a razlog otkazivanja je „izuzetno loša prodaja ulaznica“, saopštila je večeras promoterska kuća „Lupa“.

„Loša prodaja je jako začudila menadžment Kupera i nas promotere. Očekivano je mnogo veće interesovanje i nije baš sasvim jasno koji je razlog ovako slabog interesovanja. Da bismo najbolje objasnili povod otkazivanja treba reći da je prodato manje od 800 ulaznica, a prodaja je započela pre više od dva meseca“, navodi „Lupa“.
Uz napomenu da 800 prodatih ulaznica nije dovoljno da bi pokrili osnovne troškove koncerta, iz „Lupe“ kažu da će njihova kuća snositi sve troškove otkazivanja, pored toga što su unapred platili honorar bendu.
„Izvinjavamo se svim fanovima koji su svoje ulaznice kupili na vreme i nadamo se da se ovakve neprijatnosti neće više ponavljati. Svi koji su kupili ulaznice će od ponedeljka 8. decembra moći da povrate novac na onim prodajnim mestima gde su kupljene“, saopštila je „Lupa“.

Izvor: Blic Online / Beta

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *