Projekat književnog kluba KNJAŽEVAC

LED CEPELIN PONOVO U STUDIJU

Džimi Pejdž, Džon Pol Džouns i Džejson Bonam, članovi legendarnog rok sastava „Led Zeppelin“ rade na novom materijalu, prenosi „BBC“.

Bonam je izjavio za jednu radio stanicu u Detroitu da je vrlo moguće da će se pesme na kojima trenutno rade, pojaviti na novom albumu ovog kultnog benda.

On je još rekao detroitskom radiju da je pitanje pravljenja novih pesama bilo postavljeno još nakon koncerta održanog prošlog decembra u Londonu, a koji je trebalo da bude jedino, a ujedno i poslednje okupljanje benda „Led Zeppelin“.

„Sve što znam je to da sam izuzetno zadovoljan što imam mogućnost da sviram sa njima i što radimo na novom materijalu“, kaže Bonam.

„Kada sam tamo (u studiju) ne postavljam nikakva pitanja. Kada me pozovu da dođem i sviram s njima, uživam u svakom trenutku“, kaže on.

„Kako god se sve ovo završilo, ova šansa da sviram sa tako velikim dvojcem je za mene fenomenalna stvar. To je moj život. To je moj san“, kaže Bonam.

Bonam je, ipak, naglasio da treba srediti još dosta stvari pre no što se ozbiljnije pristupi radu na novom albumu.

„Led Zeppelin“ su posle 19 godina prvi put svirali u Londonu pred gotovo 20.000 fanova prošlog decembra.

Dvočasovni nastup počeo je sa „Good Times Bad Times“, pesmom koja otvara njihov prvi album.

Džejson Bonam, sin pokojnog bubnjara Džejsona, pridružio se prvobitnoj postavi benda, koju su činili Pejdž, Plant i Džouns.

Izvor: B92

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *