Projekat književnog kluba KNJAŽEVAC

STEFANOVSKI I MILENKOVIĆ U SC-u

Bivši gitarista rok sastava Leb i sol Vlatko Stefanovski i violinista Stefan Milenković održaće zajednički koncert 22. decembra u beogradskom Sava centru, saopštila je „Beogradska kulturna mreža“ (BKM).

„Već smo počeli da gradimo repertoar za koncert, a meni je posebno zanimljivo to što neću svirati nešto što je klasična muzika. Ili bar neću svirati samo klasiku. Mislim da je ovo sjajna ideja i jedva čekam da izađemo na scenu“, rekao je Milenković.

On je istakao da je Stefanovski „muzičar od koga može mnogo da nauči“, koga čine izuzetnim tehnika i emocija, dok je makedonski gitarista vratio kompliment rekavši da je impresioniran Milenkovićevim sviranjem i smatra privilegijom što će biti na bini zajedno.

„Stefan je bio čudo od deteta, toga se svi sećamo. Više nije dete, ali je ostao čudo. Od početka se videlo da ćemo biti zanimljiv spoj i da inspirišemo jedan drugog. Verujem da ćemo publiku u Sava centru dići na noge i da će to biti fantastičan doživljaj za sve u dvorani. I za publiku i za nas“, rekao je Stefanovski.

„BKM“ je saopštila da će ulaznice za koncert koštati 1.650, 2.150, 2.450 i 2.850 dinara.

Izvor: B 92

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *