Projekat književnog kluba KNJAŽEVAC

„POBESNELI MAKS“ 4 STIŽE U MAJU 2015.

Četvrti nastavak popularnog filmskog serijala „Pobesneli Maks“ u kojem će glavnu ulogu tumačiti glumac Tom Hardi, imaće bioskopsku premijeru u maju 2015. godine.

Originalni naziv filma je „Mad Max 4: Fury Road“, a kompanija Warner je saopštila da će premijera biti 15. maja 2015. godine, kao i da će Tom Hardi igrati glavnu ulogu umesto Mela Gibsona, koji se njome proslavio u prva tri filma koja su snimljena između 1979. i 1985. godine. Takođe je saopšteno da će se film snimati u 3D tehnologiji.

Novi nastavak ove akcione filmske franšize će režirati Džordž Miler, a u njemu će igrati i Šarliz Teron, kojoj je dodeljena uloga Imperatorke Furioze, glumac Nikolas Hoult igraće Nuksa, a vrlo je verovatno da će jednu od uloga dobiti i Rouzi Hantington-Vajtli. Scenario za film pišu Džordž Miler i autori stripova Brendan Mekarti i Niko Latorijus koji je imao malu ulogu originalnom „Pobesnelom Maksu“, a u scenariju se nalaze i ključni likovi pod imenima Slit, Miss Giddy, Rictus Erectus i Coma Doof-Warrior.

Govoreći 2012. godine o zapletu u nastavku „Pobesnelog Maksa“, Miler je rekao da će on pratiti Maksa i grupu ljudi po pustinji u sukobu sa Imperatorkom Furiozom i opisao ga kao prepoznatljiv „rat na putu“, kojim je serijal stekao veliku popularnost.

Za sada je još uvek nepoznato koje će lokacije biti kirišćene za snimanje, kao i kada će ono početi.

Izvor: NME/B92 Foto: Beta/AP, David Azia

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *