Projekat književnog kluba KNJAŽEVAC

TAKMIČARI POWERLIFTING KLUBA „KNJAŽEVAC“ MOĆNI I U REPREZENTACIJI SRBIJE NA DUNAVSKOM KUPU

Reprezentativci Srbije su na Dunavskom kupu u powerliftingu održanom 18-19.03.2011. godine u Bugarskoj osvojili su ekipno treće mesto, čime su odbranili rezultat postignut u Slovačkoj 2009. godine. Za reprezentaciju Srbije su nastupila četiri takmicara Powerlifting kluba „Knjazevac“, koji su osvojili jednu zlatnu, dve srebrne i jednu bronzanu medalju i time na najbolji nacin reprezentovali državu, i grad Knjaževac.

Po rezultatima to izgleda ovako: Zoltan Tot u kategoriji do 59 kg (drugo mesto), Srdjan Trifunović u kategoriji do 66 kg (prvo mesto), Branko Ostojic u kategoriji do 74 kg (trece mesto). i Dalibor Ilijič u kategoriji do 83 kg (drugo mesto).

Povodom ovog uspeha, Dalibor Ilijić, takmičar i trener Powerlifting kluba „Knjaževac“ kaže: „Naši članovi još uvek nisu u punoj takmičarskoj formi, jer se bazično pripremamo za naredna takmičenja, ali rezultatima smo zadovoljni, jer su nastupajući pod državnom zastavom takmičarski izvukli svoj trenutni maksimum. Ovi rezultati pokazuju i to da smo trenutno najbolji srpski powerlifting klub, kao i to da ćemo i ekipno i pojedinačno iz takmičenja u takmičenje podizati formu,te od njih očekujem još bolje rezultate.“

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *