Projekat književnog kluba KNJAŽEVAC

FILM „LJUBAV I DRUGI STIMULANSI“ STIŽE U BIOSKOPE

BEOGRAD – Komedija „Ljubav i drugi stimulansi“ (Love and Other Drugs) reditelja Edvarda Zvika (Ednjard Znjick) od sutra je na redovnom repertoaru domaćih bioskopa.

„Ljubav i drugi stimulansi“ je romantična i komična priča o muškarcu i ženi, čiji se odnos iz neobaveznih susreta pretvara u ljubav.

En Hatavej i Džejk Džilenhal, prvi put zajedno u filmu nakon „Planine Broukbek“, igraju Megi i Džejmija, koji se upoznaju slučajno prilikom jednog Džejmijevog poslovnog puta.

Prema sinopsisu, Džejmi je propali student medicine koji svoj šarm koristi za zavođenje, ali i za napredovanje u surovom svetu famaceutske prodaje.

Tokom jednog poslovnog putovanja upoznaje Megi, privlačnu devojku slobodnog duha, koja ne želi da se vezuje za bilo koga. Njihov odnos započinje neobaveznim susretima, prilikom kojih Džejmi otkriva prednosti vijagre.

Film „Ljubav i drugi stimulansi“ snimljen je prema bestseleru „Tvrda prodaja – evolucija prodavca vijagre“ Džejmija Ridlija, koji je godinama radio u marketingu farmaceutskih kompanija i kao prodavac vijagre.

Hatavej je za ulogu u ovom filmu nagrađena priznanjem za najbolju glumicu u komediji ili mjuziklu na prošlogodišnjoj dodeli „Satelit“ nagrada.

„Ljubav i drugi stimulansi“ biće na repertoaru beogradskih bioskopa „Kolosej“ i „Roda“, kao i bioskopa „Arena Cinepledž“ u Novom Sadu.

Izvor: Glas javnosti/Tanjug

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *