Projekat književnog kluba KNJAŽEVAC

HARISON FORD PONOVO HAN SOLO?

Harison Ford ponovo Han Solo?
| Izvor: Hufington Post

Glumac Harison Ford bi u novom filmu iz serijala „Zvezdani ratovi“ koji sprema studio Dizni mogao ponovo da tumači ulogu Hana Sola, piše „Hafington post“.

Kako prenose mediji u Holivudu, velika je verovatnoća da će Harison Ford pristati da se pojavi u „Epizodi VII“ iz ovog popularnog filmskog serijala, ali ugovor još uvek nije preciziran i biće potrebno nekoliko meseci pre nego što on bude i potpisan.

Za dobre poznavaoce filmske industrije ova vest nije neočekivana, jer je prošle godine neposredno nakon što je Dizni dobio prava na snimanje nastavaka filmova, Harison Ford izjavio da je zainteresovan za ulogu ali samo pod jednim uslovom: da Han Solo u filmu pogine.

Poznati glumac je i ranije izražavao želje o tome kako bi lik Hana Sola trebalo da bude prikazan u filmu. Ford je želeo da Han pogine još u „Epizodi VI: Povratak Džedaja“ ali je reditelj Džordž Lukas to odbio jer je smatrao da će to za film imati negativene finansijske posledice.

„Mislio sam da je Han Solo trebalo da umre u poslednjem fimu, kako bi filmu dao posebnu težinu“ rekao je 2010. godine u intrevjuu za ABC. „Džordž je mislio da igračkice sa mrtvim Hanom Solom baš i nemaju neku budućnost“, dodao je Ford.

U istom intervjuu pre 2 godine Harison Ford je takođe izrazio i sumnju da Han Solo ima bilo kakvu budućnost. „Mislim da je gotovo. Teško da postoji bilo koji način da se oko njega ubuduće pravi bilo kakva priča“, rekao je.

Vest o povratku Harisona Forda je još jedna u nizu koja je u ovoj godini vezana za planove o „Zvezdanim ratovima“ u budućnosti“.

Potvrđeno je da će sledeći nastavak serijala,“Epizodu VII“ režirati Džej Džej Abrams, dok se nagađa i o tome da se sprema i poseban film u kome će glavni lik biti minijaturni džedajski učitelj Joda.

Izvor: B 92/Hufington Post

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *