Projekat književnog kluba KNJAŽEVAC

NOUVELLE VAGUE SPREMILI NOV NASTUP

Francuski sastav Nouvelle Vague nastupiće u Beogradu, 7. aprila u prostoru Beko hale na Dorćolu, sa potpuno novim muzičko-scenskim performansom „Dawn Of Innocence“ koju je osmislio poznati francuski kostimofraf i kreator Žan Šarl de Kastelbažak (Jean-Charles de Castelbajac).

Kastelbažak je najpoznatiji po scenskoj garderobi koju je kreirao za Majkla Džeksona (Michael Jasckson), Lejdi Gagu (Lady Gaga) i seriju Seks i grad (Sex and the City).

Tokom nastupa „Dawn Of Innocence“ i izvođenja već poznatih obrada, kostimi se menjaju čak 14 puta. Na sceni je ceo bend Nouvelle Vague sa dve nove pevačice – Lisete i Marevom, i jedinstvenim koreografijama koje prate svaku pesmu.

Nastup „Dawn of Innocence“ sastava Nouvelle Vague nastao je pre samo nekoliko meseci i još uvek nije viđen u ovom delu Evrope. Obzirom na to da je francuski sastav u Beogradu uspešno gostovao čak tri puta, organizatori su odlučili da domaćoj publici pruže potpuno novi doživljaj benda, koji sada uvodi novu dimenziju scenskog nastupa (koreografija, kostim, svetlosni efekti) u svoj rad.

Producent nastupa je kuća Showtime, a karte za koncert Nouvelle se mogu kupiti na prodajnim mestima Card servisa – TC Ušće (info pult) i blagajnama Beogradske arene, Doma Sindikata, Bilet Centra na Trgu Republike, Domu Omladine i putem sajta www.tickets.rs

Prvih 200 ulaznica, po povlašćenoj ceni od 1.200 dinara, rasprodato je, a trenutno je u prodaji 500 ulaznica po ceni od 1.400 RSD. Po isteku ovog kontigenta, karte će sve do 7. aprila koštati 1.600 dinara. Na dan koncerta karte će moći da se kupe po ceni od 1.800 dinara.

Izvor: B 92

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *