Projekat književnog kluba KNJAŽEVAC

PRESS KONFERENCIJA GRUPE PSIHOMODO POP U BEOGRADU 13.08.2009. g.


PR Menadžer Jugotona, Maja Grozda uputila je predstavnicima medija i svim zainteresovanim poziv na
press konferenciju kultne hrvatske grupe PSIHOMODO POP,
koja će biti održana u bekstejdžu „Bir festa“ 13.08.2009. u 13 h.

Dan kasnije, 14.08.2009. od 18h, frontmen grupe Davor Gobac će potpisivati diskove u Jugotonovoj radnji, u Nušićevoj 27.

Psihomodo Pop je izdao osmi studijski album po redu pod nazivom Jeee!Jeee!Jeee!. Na albumu se nalazi 12 novih pesama od kojih je deset napisao frontmen grupe Davor Gobac, dok su ostale dve obrade starih hitova.

Na naslovnoj strani albuma „Jeee! Jeee! Jeee!“ se nalazi ctrež, skinut iz kultnog, prvog color filma „Čarobnjak iz Oza“ . Album je snimljen tokom 2008. godine u novom vlastitom studiju Psihomodo Popa „Hram Mudrosti“, a producentski posao su odradili basist grupe Šparka i Branimir Tomljenović-Brane.

Na albumu se nalaze kao bonus, dva video spota i to za pesmu „Domovine Sin“ koji je režirao Radislav Jovanov-Gonzo i „Totalno Sam Lud“ koji je režirao Pjer Žardin.

„Ja volim samo sebe“, „Ramona“, „Natrag u garažu“, „Pinokio“… su pesme koje su s vremenom postale kultni hitovi. Ostavili su trag na rock sceni svih bivših država Jugoslavije.

Da podsetimo, Jugoton je ponovo otvorio prodavnicu u Beogradu sredinom juna ove godine. Svi ljubitelji muzike mogu da kupe nova izdanja Josipe Lisac, Arsena Dedića, grupe Psihomodo Pop, box setove Đavola, Bijelog dugmeta, Kad je rock bio mlad, Paket Aranžman, Gibonni-ja, kao i remasterizovana izdanja Arsena Dedića, Olivera Dragojevića, Novih fosila, Crvene jabuke,…Do kraja avgusta traje popust od 50% na sva izdanja Croatie Records.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *