Projekat književnog kluba KNJAŽEVAC

RINGO STAR PROSLAVIO 72. ROĐENDAN

Ringo na proslavi rođendana (Foto: Beta)

Ringo star, jedan od dva člana Bitlsa koji su još živi i dobitnik devet Gremi nagrada, proslavio je 72. rođendan sa fanovima i kolegama muzičarima u Hard Rock Cafe-u u Nešvilu.

On je juče, kao što uvek čini na svoj rođendan, obeležio jedan trenutak mira i ljubavi tačno u podne i pozvao sve da urade isto.

„Gde god da se nalazite – u autobusu, kancelariji, studiju, napolju, šta god da radite, u podne, samo recite “mir i ljubav“. To je sve što tražim za svoj rođendan. Mir i ljubav“, rekao je Ringo Star, prenose mediji.

On je kazao da su za njegovu vitku liniju zaslužni pilates i razumna vegetarijanska ishrana.

„Mnogo vežbam i znate, brokoli i slične namirnice su glavne u mojoj ishrani. Tako ja radim. Samo treba da vodite računa da uvek budete fit. Samo nešto vežbajte, krećite se“, savetovao je Ringo Star.

Sasvim razumljivo, u Hard rok kafeu je juče bilo veliko obezbeđenje.

Uz njega su bile kolege iz njegovog stalno rotirajućeg „Ol-Star benda“: Stiv Lukater iz „Totoa“ sa njegovom prepoznatljivom bradicom, muzički producent Tod Randgren sa svojom tipičnom crno-belom dugom kosom, mladoliki Ričard Pejdž iz „Mister Mistera“ i Greg Roli iz „Santane“.

Zvezda kantri muzike Vind Gil, Ed Roland iz „Kolektiv soula“ iz Atlante, Džef Ruso iz „Tonika“ i Roj Orbison Džunijor takođe su došli da proslave rođendan britanske ikone.

Ispred Hard rok kafea nekoliko stotina fanova došlo je da vidi svog idola, javlja Si-En-En (CNN).

Džejmi Donaldson je došla iz Kalifornije sa mužem i dvoje dece samo da ga vidi.

„Ne mogu da verujem da sam ovde. Moj san je bio da vidim jednog Bitlsa uživo, a Ringo je jednostavno najbolji!“, kazala je ona i mada je priznala da je napolju nepodnošljiva vrućina, dodala da je vredelo doći.

Izvor: B 92/Tanjug

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *