Projekat književnog kluba KNJAŽEVAC

GOLA ISTINA U DOMAĆIM BIOSKOPIMA

U četvrtak u domaće bioskope ulazi komedija Gola istina, Roberta Luketica (Pravna plavuša).

Reč je o „inteligentnoj, seksi komediji o muškarcima, ženama i ogromnom ponoru koji stoji između dva načina na koji obe grupe razmišljaju, fantaziraju i pokušavaju da zavedu jedni druge“, najavljuje distributerska kuća Tuck.

Abby Richter, uspešna i ambiciozna producentkinja jutarnjeg programa ponosi se svojom sposobnošću da pronađe rešenje za svaki problem – osim za svoj status usamljene devojke.

Kada njenoj emisiji opadne gledanost, Abby je primorana da se udruži sa novim voditeljem Mikeom Chadwayem koji jutarnjem programu dodaje segment „Gola istina“ u kom razotkriva istinu o tome kako zapravo funkcionišu muškarci.

Njegov šovinistički stil iritira Abby, ali donosi skok gledanosti.

Iz rivaliteta Abby i Mikea razvija se komedija o ratu polova, ali i romansa.

„Dopada mi se to što je ovaj film prilika da se opustite i nasmejete ovim stvarima, jer na kraju dana, kada uklonite sve mitove i stvari koje muškarci i žene shvataju toliko ozbiljno, oba pola nastavljaju da se zaljubljuju uprkos svemu“, komentariše Nicole Eastman koja je, uz Karen McCullah i Kirsten Smith napisala scenario.

„Svi smo zasigurno jednaki ali gola istina je da postoje stvari koje su muškarcima potrebne i stvari koje su ženama potrebne – i ponekad se te stvari sudare, a ipak… baš ta razlika čini ljubav toliko uzbudljivom i divnom“, objašnjava reditelj Robert Luketic.

Glavne uloge u filmu tumače: Katherine Heigl, Gerard Butler, Eric Winter, John Michael Higgins, Nick Searsy i Kevin Connolly.

Izvor: Popboks

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *