Projekat književnog kluba KNJAŽEVAC

LUPINO SNIMAO VICTORIJU M. ZA RUSKO IZDANJE PLAYBOYA

Stephan Lupino, ljubitelj golih ženskih tijela poznat i po ovogodišnjem obračunu sa Stipom Drvišem u reality showu Farma, ponovno snima ljepotice na Hvaru. Najsunčaniji jadranski otok odabrao je kao idealno mjesto za snimanje 18-godišnje Victorije M. iz Moskve koja će do kraja godine osvanuti u jednom od brojeva ruskog Playboya. Društvo im je pravila Sabina Čedić, crnka poznatija po skandalu s golišavim fotografijamaPetra Vlahova. Nju je Lupino već snimio za domaći Playboy.

Ljepotica iz Moskve odmah je osvojila simpatije turista koji su radoznalo promatrali snimanje na hvarskoj rivi gdje se Victoria u žurbi presvlačila i mamila uzdahe muškog dijela publike. Snimanje je nastavljeno i na terasi ispred kazališta gdje se skinula do kraja i pokazala sve svoje draži.

– Hvar je predivan i zato mu se uvijek rado vraćam – kaže Vicky, studentica međunarodnih odnosa u Pragu. Jadran je Rusima omiljeno ljetno odredište, pa se Lupino s ljepoticom prošetao hvarskim ulicama, a snimanje je završilo na rivi, gdje se ljepotica fotografirala uz ekskluzivne jahte iz svih dijelova svijeta.

– Nakon Hvara ići ću dalje po obali i snimati kampanju za donje rublje i kupaće kostime u Dubrovniku, a snimat ću i u Splitu i Opatiji – rekao nam je Stephan Lupino.

Izvor: Večernji list (J.P.Z.) Foto: Nino Strmotić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *