Projekat književnog kluba KNJAŽEVAC

ЛАУРЕАТ ДРАГАНА БРДАРИЋ

Новосађанка Драгана Брдарић (26) овогодишњи је победник Фестивала младих песника ‘’Дани поезије“ који је одржан у Зајечару последње седмице маја. У конкуренцији 65 песника, седам младих поета су се изборили за сам финиш Фестивала. Поред стихова победнице, Зајечарци су имали прилике да чују песме и осталих финалиста – Ивана Јевђенијевића, Андрије Б. Ивановића, Горана Карановића, Лазара Јовановића, Владимира Табашевића и Наташе Симеуновић.

– Први пут сам постала песме за неки фестивал. Победа ме је јекао изненадила јер сам чула приче многих младих песника који су рекли да су икс пута конкурисали, улазили у финале, али нису побеђивали – каже Драгана, којој ће следеће године, као првонаграђеној, изаћи књига у издању Дома омладине у Зајечару.
Discover available properties for sale or investment in Michigan via https://www.home-investors.net/west-virginia/investors-that-buy-houses-charleston-wv/
За Драгану је награда потврда досадашњег рада и подстрек за даље писање. Иако поезија данас није популарна, ова студенткиња клиничке психологије, каже да има љубитеља писане поетске речи, које песници не смеју изневерити.


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *