Projekat književnog kluba KNJAŽEVAC

„PUBLIC IMAGE LIMITED“ 13 JUNA U BEOGRADU

Predvođena pevačem legendarnih „Pistolsa“ Džonom Lajdonom, britanska grupa „Public Image Limited“ održaće 13. juna koncert u bašti beogradskog Studentskog kulturnog centra.

Uticajna britanska grupa „Public Image Limited“, koju predvodi Džon Lajdon, legendarni pevač i lider benda „Seks pistols“, održaće prvi celovečernji koncert u Srbiji, 13. juna.

Nakon sažetog nastupa na prošlogodišnjem „Belgrade Calling“ festivalu, britanski bend će se publici u bašti Studentskog kulturnog centra, osim dobro poznatim pesamama, predstaviti i novim albumom This is PIL.

Kapacitet koncerta ograničen je na 1.400 ulaznica, koje se mogu kupiti po ceni od 1.800 dinara na blagajnama „Eventima“ i u knjižarama „Laguna/Delfi“ u sklopu SKC-a.

Bend „Public Image Limited“ ima bogatu diskografsku karijeru, započetu odmah po raspadu grupe „Seks pistols“ i smatra se jednim od veoma uticajnih i inovativnih sastava na svetskoj sceni.

Pažnju najšire publike bend je stekao singlovima iz osamdesetih godina, kao što su Rise, This Is Not a Love Song, Flowers of Romance, Death Disco i drugi.

„Public Image Limited“ u Beograd dolazi da napravi jedan sveobuhvatniji koncertni presek, kao i da opet pod vedrim nebom izvede ovdašnjoj publici sada već dobro prihvaćene numere One Drop, Out of the Woods ili Reggie Song, navodi se u saopštenju organizatora.

Izvor: RTS

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *