Projekat književnog kluba KNJAŽEVAC

LUK,HAN I LEJA JOŠ ČEKAJU UGOVOR

Mark Hamil, glumac najpoznatiji po ulozi Luka Skajvokera u izvornoj trilogiji franšize „Ratova zvezda“, izjavio je kako niko od izvorne ekipe, uključujući i Harisona Forda, nije potpisao nikakav ugovor za pojavljivanje u novom filmu, „Epizoda VII“, koji će režirati Džej Džej Ejbrams

„Naravno da su razgovarali s nama. Džordž Lukas je želeo da zna da li smo zainteresovani. Rekao je da ukoliko nismo – neće angažovati druge glumce za naše uloge. Jednostavno će nas izostaviti iz scenarija. Mogu da vam sigurno potvrdim da niko od nas nije potpisao nikakav ugovor. U fazi smo kada od nas žele da se sastanemo sa scenaristom Majklom Arndtom i Ketlin Kenedi, koja sada vodi „Lukasfilm“. Oboje su sastanak odložili“, izjavio je Hamil za Io9.

On takođe smatra da će se novi film fokusirati na novu generaciju porodice Skajvoker, nešto o čemu se već više puta nagađalo, ali još uvek nije zvanično potvrđeno.

Ja samo pretpostavljam, budući da još uvek nisam razgovarao sa scenaristima, da će novi filmovi biti o našim potomcima. Moj lik bi trebalo da ima status kao Obi-Van Kenobi. Rekao sam Lukasu da želim da se vratim na set s likom kakav je i bio. Bezbrižan i humorističan, barem po mom mišljenju. Druga stvar u koju želim da budem siguran je da će čitava ekipa biti na okupu. Da li će se Keri, Harison, Bili Di, Toni Denijels i svi ostali iz izvorne trilogije vratiti? Bolje je da svi budemo tu“, rekao je Hamil.

Glumac se takođe nada da će producenti naći pravi balans između CGI-a i maketa, budući da je ljubitelj minijatura, maketa i stare škole. Ukoliko bi se preteralo sa CGI efektima, to bi rezultiralo time da bi gledaoci imali utisak da gledaju neku divovsku video igru, što bi bilo prilično nesretno, smatra Hamil i nada se da će ga producenti poslušati i filmu pristupiti na „retro način.“

Izvor: B 92

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *