Projekat književnog kluba KNJAŽEVAC

LENI KRAVIC 26. SEPTEMBRA U BEOGRADSKOJ ARENI

BEOGRAD – Popularni njujorški rok muzičar Leni Kravic (Lenny Kravitz) nastupiće 26. septembra u Beogradskoj areni u okviru velike svetske turneje na kojoj promoviše aktuelni album „Black and White America“, najavio je danas organizator „Avalon produkcija“.

Pre četiri godine, Kravic je u punoj Areni održao koncert u trajanju više od dva sata koji je u javnosti ocenjen kao jedan od najboljih u Srbiji.

Pod sloganom „Black and White Europe“, Kravic će početkom jeseni nastupiti u gradovima širom starog kontinenta, a njegovi koncerti će biti najavljeni plakatima i bilbordima sa prilagođenim naslovima za svaku zemlju, te je tako naslov koncerta u Beogradu „Black and White Serbia“.

Želja popularnog muzičara je da time „širi jedinstvo među ljudima uprkos međusobnim različitostima“.

Album, kojim je inspirisana aktuelna turneja, deveti je po redu, a među izdanjima je čak pet sa platinastim tiražem, zbog čega dobitnik i četiri „Gremi“ nagrade važi za jednog od najuspešnijih muzičara.

Inspiraciju za nove pesme tražio je širom sveta, od Pariza u kom je nedavno odlikovan Ordenom za umetnost i književnost, do malog mesta na Bahamima gde živi u zajednici od svega 400 meštana.

Ulaznice za njegov beogradski koncert prodavaće se od 9. maja po cenama od 2.500 dinara (tribine nivo 400), 2.990 (parter), 3.490 (silver tribine), 3.990 dinara (fan pit) i 4.490 (gold tribine).

Izvor: Glas javnosti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *