Projekat književnog kluba KNJAŽEVAC

ROLING STONES PONOVO U STUDIJU


Roni Vud otkrio je da će bend početi sa snimanjem novog materijala ovog meseca.

U razgovoru za Daily Mirror gitarista je rekao da će on i ostali članovi benda ući u studio da „razbacaju neke ideje“ u okviru priprema za proslavu 50. rođendana benda.

Vud je rekao da bend jedva čeka „da ponovo uđe u štos“, dodavši: „To vam je kao da se spremate za Olimpijadu. Morate da uđete u trening. Tako da mi počinjemo sa vežbanjem“.

The Rolling Stones su svoj prvi nastup imali u Londonu 12. jula 1962. i očekivalo se da će pola veka postojanja obeležiti novom svetskom turnejom u drugoj polovini ove godine, ali prošlog meseca bend je otkrio da će proslavu odložiti za 2013.

Pričalo se da je loše zdravlje Kita Ričardsa – koji je izjavio da bend „nije spreman“ za put – razlog za odlaganje, jer lekari misle da on ne može da izdrži kompletnu svetsku turneju, ali gitarista je naglasio da bi koncerti 2013. bili prikladnija proslava.

„The Stones su uvek računali ’63. kao svoj početak jer nam se Čarli Vots nije pridružio sve do januara.
Na 1962. gledamo kao na godinu začeća, ali rođendan je 1963″.

Iako se donedavno pričalo da je nezvanični razlog što jubilarna turneja još „visi u vazduhu“ zapravo netrpeljivost između Mika i Kita, Ričards se nedavno izvinio Džegeru za uvrede koje mu je naneo u svojoj autobiografiji „Život“.

On je u knjizi Mika nazvao „nepodnošljivim“ i zbijao je šalu na račun veličine njegove „muškosti“.

Izvor: B92

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *