Projekat književnog kluba KNJAŽEVAC

„ZLATNA LEVICA“ MEĐU NAJBOLJIMA


Film o Radivoju Koraću nominovan za najbolji film i režiju na festivalu u Palermu

Film „Zlatna levica – Priča o Radivoju Koraću“ nominovan je za najbolju režiju i najbolji strani film na festivalu u Palermu. zajedno sa mnom gradili ovaj projekat. Izuzetna je čast kada vaše delo i višegodišnji trud budu priznati od najboljih kritičara iz sveta filma. Drago mi je što će ovaj film imati priliku da vidi publika i van granica Srbije“, istakao je Gordan Matić, reditelj i producent filma.

Film o Radivoju Koraću premijerno je prikazan na specijalnoj projekciji 14.septembra 2011. godine u Kaunas Areni u Litvaniji, u okviru zvaničnog programa Evropskog prvenstva u košarci na kojoj su prisustvovale košarkaške delegacije, kao i razni gosti i novinari iz sveta sporta. Pozitivne reakcije na film preneli su, ne samo domaći mediji, već i novinari iz Litvanije, Italije, Španije i Francuske.
Evropskog prvenstva u košarci na kojoj su prisustvovale košarkaške delegacije, kao i razni gosti i novinari iz sveta sporta. Pozitivne reakcije na film preneli su, ne samo domaći mediji, već i novinari iz Litvanije, Italije, Španije i Francuske.

Svečano proglašenje pobednika i dodela nagrada održaće se 19. decembra 2011. godine u Teatru Politeama u Palermu. Glavne uloge igraju Vlada Aleksić, Katarina Radivojević, Voja Brajović, Tihomir Stanić i drugi.
2011. godine u Teatru Politeama u Palermu. Glavne uloge igraju Vlada Aleksić, Katarina Radivojević, Voja Brajović, Tihomir Stanić i drugi.

Izvor: Blic Online M.M.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *