Projekat književnog kluba KNJAŽEVAC

SIGAL IMENOVAN ZA POMOĆNIKA ŠERIFA

Poznati američki akcioni superstar Stiven Sigal sada želi da primeni iskustva iz glumačkih uloga u stvarnom životu, pa je nedavno imenovan za pomoćnika šerifa u jednom od najatraktivnijih kriminogenih delova SAD-a – na granici sa Meksikom.

Sigal će kao pomoćnik šerifa biti zadužen za pretraživanje i pritvaranje ilegalnih imigranata u jednom malom okrugu istočno od El Pasa

Dužnost koju će 59-godišnji glumac imati u policiji jeste pretraživanje i pritvaranje ilegalnih imigranata. Važno je napomenuti da je Sigal sam ponudio svoje usluge policiji, pišu američki mediji.

On je kontaktirao šerifa okruga Ervin i izrazio želju da nadgleda granicu i posebno naglasio da želi da radi u jednom malom okrugu istočno od El Pasa, koji se nalazi na obali reke Rio Grande. To mesto je inače poznata tranzitna tačka ne samo za ilegalne imigrante već i za krijumčare droge iz Meksika u SAD.

Stiven Sigal, priznati stručnjak u borilačkim veštinama, i ranije je služio u policiji. Prema njegovim tvrdnjama, on je motivisan željom za dobrobit svoje zemlje, a ne željom da ovim činom skrene pažnju na sebe.

Mediji navode da će Sigal svoj novi policijski posao početi da radi u januaru iduće godine.

Izvor: Vesti online

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *