Projekat književnog kluba KNJAŽEVAC

GIBONNI 1.OKTOBRA U NOVOM SADU

Popularni hrvatski kantautor Zlatan Stipšić, poznatiji kao Gibonni, održaće koncert 1. oktobra u velikoj sali „Spensa“ u Novom Sadu.

Gibonni će u Novom Sadu nastupiti u okviru promocije albuma „Toleranca“, a ulaznice će se prodavati od 1. avgusta putem sajta www.gigstix.com, po cenama od 1.790 dinara (zapad 2), 1.990 dinara (parter), 2.390 dinara (zapad 1) i 2.590 dinara (istok).

Ulaznice se mogu nabaviti i na prodajnom mestu „Gigstix Novi Sad“ – Pariski magazin, blagajni „Spensa“, biletarnici Beogradske arene, Doma sindikata i u Tržnom centru „Ušće“.

Gibonni je muzičku karijeru započeo u kultnom sastavu „Osmi putnik“. Nakon raspada benda karijeru je kratko nastavio u „Divljim jagodama“, a nakon toga je sarađivao sa Oliverom Dragojevićem i Dinom Dvornikom.

Od prvog solo albuma „Sa mnom ili bez mene“ objavio je desetak izdanja, od kojih nekoliko predstavlja muzičke zapise sa koncerata.

Novi album „Toleranca“ objavio je u martu prošle godine.

Gibonnija je ugledni magazin „Los Anđeles Tajms“ uvrstio na listu 15 muzičara koji zaslužuju „da ih svet čuje“, a prošle godine je bio nominovan za nagradu „Best Adria Act“, koju MTV dodeljuje svake godine najboljim regionalnim izvođačima, navedeno je u saopštenju.

Izvor: B92/Tanjug

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *