GIBONNI 1.OKTOBRA U NOVOM SADU

Nebojša Đorđević   Vesti

Popularni hrvatski kantautor Zlatan Stipšić, poznatiji kao Gibonni, održaće koncert 1. oktobra u velikoj sali “Spensa” u Novom Sadu.

Gibonni će u Novom Sadu nastupiti u okviru promocije albuma “Toleranca”, a ulaznice će se prodavati od 1. avgusta putem sajta www.gigstix.com, po cenama od 1.790 dinara (zapad 2), 1.990 dinara (parter), 2.390 dinara (zapad 1) i 2.590 dinara (istok).

Ulaznice se mogu nabaviti i na prodajnom mestu “Gigstix Novi Sad” - Pariski magazin, blagajni “Spensa”, biletarnici Beogradske arene, Doma sindikata i u Tržnom centru “Ušće”.

Gibonni je muzičku karijeru započeo u kultnom sastavu “Osmi putnik”. Nakon raspada benda karijeru je kratko nastavio u “Divljim jagodama”, a nakon toga je sarađivao sa Oliverom Dragojevićem i Dinom Dvornikom.

Od prvog solo albuma “Sa mnom ili bez mene” objavio je desetak izdanja, od kojih nekoliko predstavlja muzičke zapise sa koncerata.

Novi album “Toleranca” objavio je u martu prošle godine.

Gibonnija je ugledni magazin “Los Anđeles Tajms” uvrstio na listu 15 muzičara koji zaslužuju “da ih svet čuje”, a prošle godine je bio nominovan za nagradu “Best Adria Act”, koju MTV dodeljuje svake godine najboljim regionalnim izvođačima, navedeno je u saopštenju.

Izvor: B92/TanjugPostavite komentar