Projekat književnog kluba KNJAŽEVAC

FESTIVAL ELEKTRONSKE MUZIKE NA PALIĆU OD 21. DO 24. JULA

Deveti festival elektronske muzike „Summer3p“ održaće se od 21. do 24. jula na Termalnom bazenu i Muškom štrandu na Paliću, nedaleko od Subotice, najavili su danas organizatori.
Kolektiv Turmštrase

Na ovogodišnjem festivalu nastupiće, izmedju ostalih, Kollektiv Turmstrasse (Nemačka), Slyde (Engleska), Mihai Popoviciu (Rumunija), Murko (Slovenija), Sex Shop Boys (Mađarska), Roby Deep (Slovenija), Dandy (Mađarska) i Danza Macabra (Slovenija).

Najavljene su i dve kampanje – „Stop nasilju!“ i „Očistimo jezero Palić“, kao i Radionica reciklaže, Muzička radionica za decu, ekološka, audio, likovna i sportska radionica.

Na programu će biti i komad „Mili, Džek i razigrani mačak“, u kome će učestvovati đaci subotičkih osnovnih škola, multimedijalni projekat zaštite kulturne baštine „Nasmeši se Subotici“, kroz koji će posetioci festivala upoznati istoriju upečatljivih delova grada Subotice, dok će umetnik iz Milana Želimir Barić prirediti instalaciju „Video morfna pneumatička struktura“, čiji je cilj buđenje ekološke svesti.

Izvor: Blic Online/Tanjug

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *