Projekat književnog kluba KNJAŽEVAC

STING DOČEKAN APLAUZIMA U ARENI

Koncert rok zvezde


BEOGRAD – Nekoliko minuta iza 20 časova, u prepunoj Beogradskoj Areni svetla su se ugasila. Na binu prepunu instrumenata izašao je velikan svetske muzičke scene, Sting.

Petnaestak hiljada ljudi velikim aplauzom pozdravilo je vrsnog muzičara koji je odmah zapevao svoj veliki hit „Every little thing she does is Magic“.

„Hvala“, rekao je Sting po izvođenju prve pesme koja je oduševila prisutne, i na srpskom jeziku poželeo „dobro veče“ beogradskoj publici.

Usledio je hit „If I ever loose my faith in You“, a više nego raspoložena publika pevala je zajedno sa svetskom muzičkom zvezdom.

Stinga je na bini pratio renomirani orkestar „Camerata Serbica“ pod dirigentskom palicom šarmantne Sare Hiks. Čak 45 muzičara disalo je kao jedan, a vidno raspoloženi Sting atmosferu je podigao na zavidan nivo.

Već posle nekoliko prvih taktova velikog hita „Englishman in New York“ Arenom se promolio gromoglasan aplauz i povici oduševljenja.

U kvalitetnoj muzici je uživao i veliki broj poznatih ličnosti među kojima su se našli Nataša Miljković, Goran Bregović, Jelena Tomašević, Tijana Milošević, Zoran Kiki Čaušević i mnogi drugi.

Izvor: Blic Online J. Odabašić Foto: Z. Ilić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *