Projekat književnog kluba KNJAŽEVAC

AC/DC: JOŠ NIJE STAVLJENA TAČKA

Vođa australijskog sastava AC/DC, Brajan Džonson, nagovestio je da bi grupa mogla da snimi novi album i krene na turneju u narednih nekoliko godina.

U intervjuu za jedan sajt, Džonson je rekao da grupa nema čvrstih planova za snimanje albuma, ali da će članovi benda razgovarati o toj mogućnosti.

„Videću momke i verovatno ćemo ćaskati o tome kako se osećamo. Nikada ne kažemo ‘ulazimo u studio iduće godine’ jer ako to kažete, izlažete se velikom pritisku a mi nikada nismo tako radili“, naveo je 63-godišnji Džonson.

„Oduvek smo veoma opušteni“, dodao je vođa grupe koja će 2013. obeležiti 40 godina postojanja.

Na pitanje da li grupa planira turneju, Džonson je odgovorio da ne bi mogao da izdrži dvogodišnju seriju koncerata. „Ali zasigurno bih mrzeo da kažem da je s tim gotovo.“

„Mislim da uvek treba staviti tačku posle nečega, bilo da je u pitanju rečenica, vaš život, automobil. Mora da postoji tačka a mislim da je mi još nismo stavili“, rekao je on.

Grupa AC/DC je poslednji studijski album „Black Ice“ izdala u oktobru 2008. godine posle čega je krenula na 18-mesečnu svetsku turneju koja je završena u junu 2010.

Izvor: B 92/Beta Foto:Beta

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *