Projekat književnog kluba KNJAŽEVAC

PISCI BLOGERI PROTIV NASILJA

Društveno angažovano

U sredu, 11. maja, na sajtu izdavačke kuće Laguna održaće se jedinstveni događaj, koji se drugi put u tom obimu odvija na ovim prostorima. Više od dvadeset domaćih i nekoliko stranih pisaca učestvovaće na Blog danu.

Jovan Ćirilov, Dušan Miklja, Igor Marojević, Vule Žurić, Ljubica Arsić, Aleksandar Ilić, Ivan Jovanović, Ivan Zlatković, Vesna Dedić, Maša Rebić, Dule Nedeljković, Miloš K. Ilić, Milisav Popović, Lidija Klemenčič, Ana Vučković, Žarko Jokanović samo su neki od autora koji će učestvovati na ovom projektu.

Pored toga, tekstove za ovaj Blog dan napisali su i svetski poznati autori Doroti Kumson i Toni Parsons.

Tema drugog Blog dana je nasilje nad ženama i decom, a specijalno za ovu priliku svi učesnici napisaće po jedan tekst koji će 11. maja biti objavljen na blog stranici www.laguna.rs/blog. Nakon završetka Blog dana svi tekstovi biće objavljeni u elektronskoj knjizi, koja će besplatno moći da se preuzima sa Laguninog sajta.

Ovaj događaj, koji će se održavati četiri puta godišnje, predstavlja jedinstven primer veb aktivizma u celom regionu. Svaki Blog dan imaće drugu temu koja će uvek biti aktuelna i društveno angažovana.

Izvor: Blic Online /IS

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *