Projekat književnog kluba KNJAŽEVAC

FILM „PISMA JULIJI“ USKORO U BIOSKOPIMA

BEOGRAD – U filma „Pisma Juliji“ mlada Amerikanka putuje u Veronu, grad legendarne ljubavi Romea i Julije. Tamo se pridruzuje grupi volontera koja odgovara na pisma Juliji u kojima se traže ljubavni saveti.

Posle odgovora na pismo iz 1951. godine, ona inspiriše ženu koja ga je napisala da doputuje u Italiju u potrazi za svojom izgubljenom ljubavi. Splet čudnih okolnosti uneće u živote svake od ovih žena romansu, kakvu nikada nisu mogle ni da zamisle. Film „Pisma Juliji“ je na redovnom bioskopskom repertoaru od 19. avgusta.

Film je režirao Geri Vinik, a igraju Amanda Sejfrid, Kristofer Egan, Vanesa Redgrejv, Franko Nero…

Didtributerska kuća Tak, u saradnji sa turističkom agencijom „Fibula“ organizovala je specijalnu akciju, u susret premijere filma „Pisma Juliji“.

Oni koji još uvek vole da pišu ljubavna pisma, svoju poruku voljenoj osobi mogu ubaciti u specijalno dizajnirano sanduče, koje će biti postavljeno u bioskopima Tucknjood, Ster i Kolosej. Oni, koji su se preorijentisali na savremen način života, pa samim tim i savremen način iskazivanja emocija, SMS poruku mogu poslati na broj 2392.

Svako ko pošalje poruku, ljubavne sadržine, poput poruka koje se ostavljaju na Julijinom zidu u Veroni, dobija šansu da osvoji vrednu nagradu – romantično putovanje za dvoje, u Italiju.

Akcija traje do premijernog prikazivanja filma, tačnije zaključno sa 20. avgustom, a za sve one, čije su poruke ušle u konkurenciju za glavnu nagradu, a nisu je osvojili, biće organizovana specijalna projekcija filma u bioskopu Tucknjood, u subotu 21. avgusta, na koju će moći da dođu sa još jednom, voljenom osobom.

Izvor: Glas javnosti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *