Projekat književnog kluba KNJAŽEVAC

USKORO FILM O ŠTRUMPFOVIMA U 3D VERZIJI

NOVE AVANTURE PLAVIH BIĆA

Nakon junaka filma „Avatar“ Džejmsa Kamerona, na veliko platno uskoro stižu još jedna zanimljiva plava bića – Štrumfovi.

Filmska verzija o avanturama malih simpatičnih stvorenja i zločestom čarobnjaku Gargamelu koji ih večito proganja, snima se ovih dana u Njujorku, u režiji Radže Gosnela (Skubi Du, Čivava sa Beverli Hilsa).

Štrumfovi se vraćaju u 3D verziji, u filmu koji će biti mešavina animacije i igrane strukture i koji će se u bioskopima naći u leto 2011.

Bežeći od zlog čarobnjaka, Veliki Štrumf i dvoje njegovih drugara dospevaju u Njujork i moraju da pronadju način da se vrate nazad u svoje selo pre nego što ih pronadju Gargamel i njegov grozni mačak Azrael.

Uloga Gargamela, koji ovog puta ne juri Štrumfove da bi ih proždrao već da iz njih izvuče „mističnu esenciju“, pripala je Henku Aziriji, dok će pop pevačica Kejti Peri pozajmiti glas Štrumfeti.

Scenario za film o Štrumfovima koje je stvorio belgijski strip autor Pejo, napisali su Dejvid Stem i Dejvid Vajs, scenaristi drugog i trećeg nastvaka „Šreka“.

Izvor: S-media

One Response

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *